Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)

SERVICIUL DE AMBULANTA JUDETEAN BACAU

AMBULANTA BACAU - Apel de urgenta 112

cruce_180x166.gif.png

www.ambulantabacau.wgz.ro/

 Serviciul de Ambulanta Judetean Bacau are sediul central situat in Bacau, strada 9 Mai, nr.92. Pe raza judetului mai  functioneaza inca  6 substatii care asigura asistenta medicala de urgenta: substatia Moinesti, substatia Comanesti, substatia Tg. Ocna, substatia Onesti, substatia Buhusi si substatia Podu Turcului.

Cod fiscal: 5995020

Cod IBAN: RO65TREZ0615041XXX000437

Banca: Trezoreria Bacau

DESPRE NOI

Serviciul de Ambulanta Bacau s-a infiintat la 1 iulie 1994. Asigura asistenta medicala de urgenta deservind populatia judetului Bacau in numar de 722961 persoane stabile pe o suprafata de 6621 km.p. Relieful este variat dispus in trepte si este format in proportii aproximativ egale din munti, dealuri si Podisul Moldovei, clima este temperat continentala , ierni reci cu vanturi puternice si veri calduroase uscate.Reteaua hidrografica este tributara Siretului si afluentilor sai: Bistrita si Trotusul. Raul Trotus isi inscrie aproape tot bazinul hidrografic pe teritoriul judetului primind afluenti ce au produs in ultimii ani inundatii cu efecte devastatoare.Se observa ca judetul Bacau detine o populatie eminamente agrara, situatia economica a judetului fiind precara, favorizata de inchiderea marilor unitati economice, aceasta reflectandu-se asupra nivelului de trai al populatiei si implicit asupra starii de sanatate.SAJ Bacau este format din Statia Centrala Bacau si 6 substatii in localitatile importante ale judetului: Onesti, Moinesti, Comanesti, Tg. Ocna, Buhusi si Podu Turcului.Din punct de vedere organizatoric SAJ Bacau este compus din Comitetul Director format din: manager, director medical. director economic, director tehnic si asistent sef.

 

ACTIVITATEA SAJ BACAU

SAJ Bacau este o unitate sanitara cu personalitate juridica infiintata prin Ordinul 923/17.05.1995.Conform contractului anual incheiat cu CASJ Bacau activitatea SAJ Bacau consta in asigurarea asistentei medicale de urgenta a intregii populatii a judetului precum si a persoanelor ce tranziteaza judetul, nediscriminatoriu, asigurat sau neasigurat.De asemenea in functie de solicitari se asigura transportul interspitalicesc al pacientilor in vederea stabilirii diagnosticului si tratamentului precum si transportul produselor biologice.SAJ Bacau asigura transportul pacientilor dializati conform contractului cu Spitalul Judetean de Urgenta Bacau.Participa la actiunile de salvare in caz de dezastru ivite in teritoriu cat si in judetele limitrofe la solicitarea acestora.La finele anului 2007 la SAJ Bacau au fost repartizate de catre Ministerul Sanatatii 5 autosanitare de consultatie la domiciliu , acestea fiind folosite pentru asigurarea urgentelor de Gr. II.Totodata in limita posibilitatilor Ambulanta Bacau asigura asistenta medicala de urgenta la diverse manifestari culturale, sportive, de larg interes cetatenesc.

 

ADRESA

Sediul central - Str. 9 Mai, nr. 92, Bacau

Sediu birouri - Str. Florilor, bl. 10, sc. A, ap. 1, Bacau, CP 600003

Cod: ABC-1
Disponibilitate: within three days
123.00 RON
fără TVA 123.00 RON
Size
Cod: DEF-1
Disponibilitate: within one week
19.00 RON
fără TVA 19.00 RON
Color
Cod: GHI-1
Disponibilitate: În stoc
123.00 RON
fără TVA 123.00 RON
S.A.J. BACAU
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one